Program targów > sobota

9 września, sobota, 11:00 - 11:45

  • Tytuł Otwarcie targów Bakepol
  • Miejsce FORUM PIEKARSKIE Pawilon A, stoisko 1
  • Organizator Międzynarodowe Targi Poznańskie
  • Zasady wstępu: Wejście w cenie biletu

9 września, sobota, 11:05 - 16:00

  • Tytuł Szkolenia Cukiernicze - Czekoladowe Fantazje dla Profesjonalistów
  • Opis 11.05-11.45 cake-design – figurki Ania Daraż – sugarcrafter, mistrz stylu
    angielskiego, juror

    12.00-12.45 monoporcje, desery Piotr Jastrzębski – cukiernik technolog
    i doradca handlowy w Master Martini Polska

    13.00-13.45 antygrawitacyjny tort 3D Damian Wiśniewski - specjalizuje się
    w tworzeniu rzeźb i figur w masach cukrowych, czekoladzie i
    dragancie

    14.00-14.45 wyroby czekoladowe – praliny i czekoladki Sebastian Szmyd -
    wykładowca Centrum Kreacji Master Martini Polska, uczestnik i
    juror międzynarodowych konkursów cukierniczych

    15.00-15.45 eksponaty z karmelu Rafał Macała - mistrz cukiernictwa,
    współzałożyciel firmy Galeria Tortów Artystycznych w Krakowie,
    pasjonat wykonawstwa w karmelu i dragancie
  • Miejsce POKAZY CUKIERNICZE Pawilon A, stoisko 21
  • Organizator Master Martini Polska
  • Zasady wstępu: Wejście w cenie biletu

9 września, sobota, 11:05 - 16:00

  • Tytuł STREFA SKLEPY – od produkcji przez ekspozycję do sprzedaży
  • Opis 11:05 Pokaz: Smacznie i zdrowo w Twoim sklepie. Fit-przekąski.

    12:30 Teoria: Ekspozycja towaru - ważniejsza niż reklama. Sposoby ekspozycji.

    14:00 Teoria: Światło, które sprzedaje. Światło dedykowane dla żywności.
  • Miejsce Pawilon A, stoisko 20
  • Organizator HERT, Międzynarodowe Targi Poznańskie
  • Zasady wstępu: Wejście w cenie biletu

9 września, sobota, 11:05 - 16:30

  • Tytuł II Otwarte Mistrzostwa Polski w Formowaniu Drożdżówki Jedną Ręką
  • Miejsce Pawilon C, stoisko 55
  • Organizator BCM Biznes, Międzynarodowe Targi Poznańskie
  • Zasady wstępu: Wejście w cenie biletu

9 września, sobota, 13:30 - 16:00

  • Tytuł FORUM PIEKARSKIE – ZDROWE PIECZYWO
  • Opis 13:30 Darmowa energia – twoje korzyści. Nowatorskie rozwiązania w branży
    piekarsko-cukierniczej.

    14:15 Wartość odżywcza i energetyczna produktów piekarskich. Dodatkowe
    informacje o prawidłowym znakowaniu produktów.

    15:00 Eliminowanie marnotrawstwa żywności, jako wyraz dbałości o pełną
    równowagę środowiskową.
  • Miejsce FORUM PIEKARSKIE Pawilon A, stoisko 1
  • Organizator Stowarzyszenie Rzemieślników Piekarstwa RP, Międzynarodowe Targi Poznańskie
  • Zasady wstępu: Wejście w cenie biletu
Chętnie odpowiemy na Twoje pytania.
Napisz do nas.
contact