Program targów > niedziela

10 września, niedziela, 10:15 - 16:30

  • Tytuł FORUM PIEKARSKIE – ZDROWE PIECZYWO
  • Opis Pieczywo ozdobne – trendy i technika wykonania
    Pokaz w wykonaniu Wiesława Kuci.

    10:15-13:15 pokaz wypieku bagietek oraz tarty i wypiek z ciast francuskich
    (technologia produkcji i sposoby wykańczania),

    13:15-16:30 innowacyjne pieczywo artystyczne, m.in.: charakterystyka
    tworzenia ciasta martwego, systematyka tworzenia dekoracji,
    sposoby wykańczania eksponatów artystycznych 2D.
  • Miejsce FORUM PIEKARSKIE Pawilon A, stoisko 1
  • Organizator Stowarzyszenie Rzemieślników Piekarstwa RP, Międzynarodowe Targi Poznańskie
  • Zasady wstępu: Wejście w cenie biletu

10 września, niedziela, 10:30 - 16:30

  • Tytuł POKAZY CUKIERNICZE
  • Opis Iga Sarzyńska i Marta Truskolawska – Plichcińska – poprowadzą pokazy tortów i dekoracji z masy cukrowej na różne okazje np. torty na wesele, chrzest, baby shower czy urodziny.

    Kazimierz Rak – mistrz karmelarstwa zachwyci warsztatem tworzenia kwiatów z cukru.
  • Miejsce POKAZY CUKIERNICZE Pawilon A, stoisko 21,
  • Organizator Stowarzyszenie Cukierników Karmelarzy i Lodziarzy, Międzynarodowe Targi Poznańskie
  • Zasady wstępu: Wejście w cenie biletu

10 września, niedziela, 11:00 - 16:30

  • Tytuł STREFA SKLEPY – od produkcji przez ekspozycję do sprzedaży
  • Opis 11:00 Pokaz: Smacznie i zdrowo w Twoim sklepie. Fit-przekąski.

    12:30 Teoria: Ekspozycja towaru - ważniejsza niż reklama. Sposoby
    ekspozycji.

    14:00 Teoria: Światło, które sprzedaje. Światło dedykowane dla żywności.
  • Miejsce Pawilon A, stoisko 20
  • Organizator HERT, Międzynarodowe Targi Poznańskie
  • Zasady wstępu: Wejście w cenie biletu

10 września, niedziela, 11:00 - 16:30

  • Tytuł II Otwarte Mistrzostwa Polski w Formowaniu Drożdżówki Jedną Ręką
  • Miejsce Pawilon C, stoisko 55
  • Organizator BCM Biznes, Międzynarodowe Targi Poznańskie
  • Zasady wstępu: Wejście w cenie biletu
Chętnie odpowiemy na Twoje pytania.
Napisz do nas.
contact