Program targów > wtorek

12 września, wtorek, 10:30 - 15:30

  • Tytuł FORUM PIEKARSKIE – ZDROWE PIECZYWO
  • Opis • Tajniki produkcji produktów regionalnych na przykładzie cebularza lubelskiego.

    • Zakochaj się w piekarskim świecie, czyli kazimierskie koguty.

    • Sposoby rozpoznania jakości mąki pszennej, na podstawie określenia jakości glutenu zawartego w mące.

    • Plecionki, kajzerki i to, co ucieszy nie tylko podniebienie ale także i oko.
  • Miejsce FORUM PIEKARSKIE Pawilon A, stoisko 1
  • Organizator Stowarzyszenie Rzemieślników Piekarstwa RP, Międzynarodowe Targi Poznańskie
  • Zasady wstępu: Wejście w cenie biletu

12 września, wtorek, 11:00 - 14:00

  • Tytuł II Otwarte Mistrzostwa Polski w Formowaniu Drożdżówki Jedną Ręką
  • Miejsce Pawilon C, stoisko 55
  • Organizator BCM Biznes, Międzynarodowe Targi Poznańskie
  • Zasady wstępu: Wejście w cenie biletu

12 września, wtorek, 11:00 - 15:00

  • Tytuł STREFA SKLEPY – od produkcji przez ekspozycję do sprzedaży
  • Opis 11:00 Pokaz: Smacznie i zdrowo w Twoim sklepie. Fit-przekąski.

    12:30 Teoria: Ekspozycja towaru - ważniejsza niż reklama. Sposoby ekspozycji.

    14:00 Teoria: Światło, które sprzedaje. Światło dedykowane dla żywności.
  • Miejsce Pawilon A, stoisko 20
  • Organizator HERT, Międzynarodowe Targi Poznańskie
  • Zasady wstępu: Wejście w cenie biletu
Chętnie odpowiemy na Twoje pytania.
Napisz do nas.
contact