Czekoladowe Fantazje dla profesjonalistów

Specjalna strefa, gdzie dzięki współpracy z Master Martini udało się zgromadzić fantastycznych cukierników, pasjonatów i mistrzów, którzy wirtuozerią, kunsztem oraz doskonałym rzemiosłem zaczarują czekoladę w monoporcje, nowoczesne desery, antygrawitacyjne torty 3D, a praliny w ich wykonaniu sprawią, że zwiedzający targi Bakepol, będą obezwładniać smakiem swoich klientów, niczym Juliette Binoche w kultowym filmie „Czekolada”.

A pozyskać klienta o aparycji i fantazji Johna Deppa, to jakby napisać nową historię swojej cukierni, która wszystko zmieni ...

Plan prezentacji cukierniczych w dniu 9 września rysuje się następująco:

 

ania_daraz.jpg

Ania Daraż

sugarcrafter

mistrz stylu angielskiego

juror

 

11.00-11.45

cake-design - figurki

 

p1080366.jpg

Piotr Jastrzębski

cukiernik

technolog i doradca handlowy

w Master Martini Polska

12.00-12.45

monoporcje, desery

damian_wisniewski.jpg

Damian Wiśniewski

specjalizuje się

w tworzeniu rzeźb i figur

w masach cukrowych, czkoladzie i dragancie

13.00-13.45

antygrawitacyjny

tort 3D

 

szmyd_256.jpg

Sebastian Szmyd

wykładowca Centrum Kreacji Master Martini Polska

uczestnik i juror

międzynarodowych konkursów cukienriczych

14.00-14.45

wyroby czekoladowe

- praliny
i czekoladki

 

rafal_macala.jpg

Rafał Macała

mistrz cukiernictwa, współzałożyciel firmy

Galeria Tortów Artytycznych w Krakowie,

pasjonat wykonawstwa w karmelu i dragancie

15.00-15.45

eksponaty z karmelu

master_martini.jpg

Wstecz

Chętnie odpowiemy na Twoje pytania.
Napisz do nas.
contact